خبر فوری
پیگیری جدی وزارت بهداشت برای افزایش فوق‌العاده سختی کار پرستاران آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه
۱۷:۳۳ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۴۸

فائو می‌گوید دسترسی و در دسترس‌ بودن مواد غذایی مغذی به طور فزاینده‌ای به دلیل چالش‌های جهانی فعلی با مشکل مواجه می‌شود.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) اعلام کرد که از هر ۱۰ نفر در جهان، تقریباً یک نفر با سوءتغذیه مواجه هستند و بیش از سه میلیارد نفر توانایی پرداخت یک رژیم‌ غذایی سالم را ندارند.

 روز جهانی غذا که امسال در ۱۶ اکتبر برگزار می‌شود، یادآوری سالیانه این است که ناامنی غذایی و سوء‌تغذیه همچنان گسترده است و به لطف طیف وسیعی از تهدیدات جاری، از جمله تغییرات آب‌وهوایی، تورم، درگیری‌های ژئوپلیتیکی و غیره، در حال بدتر شدن است.

فائو می گوید دولت‌ها باید حمایت خود از کشاورزی را برای کمک به بهبود تولید پایدار غذاهای مغذی تر ارزیابی کنند. فائو می‌گوید دسترسی و در دسترس‌ بودن مواد غذایی مغذی به طور فزاینده‌ای به دلیل چالش‌های جهانی فعلی با مشکل مواجه می‌شود.

فائو با توجه به روز جهانی غذا می‌گوید: «در مواجهه با بحران‌های جهانی، راه‌حل‌های جهانی بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است. با هدف تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست بهتر و زندگی بهتر، می‌توانیم سیستم‌های کشاورزی را متحول کرده و با اجرای راه‌حل‌های پایدار و کل‌نگر که توسعه در بلندمدت، رشد اقتصادی فراگیر و انعطاف‌پذیری بیشتر را در نظر می‌گیرند، پیشرفت بیشتری داشته باشیم.

فائو همچنین می‌گوید پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که ۶۷۰ میلیون نفر در سال ۲۰۳۰ همچنان با گرسنگی مواجه خواهند بود و این هست درصد از جمعیت جهان است.

بر اساس گزارش ویفروم، گزارش وضعیت امنیت‌غذایی و تغذیه سازمان خواربار و کشاورزی ملل‌متحد (فائو) در سال ۲۰۲۲ اعلام کرد که گرسنگی در جهان در سال گذشته افزایش یافته است و تخمین می‌زند که در سال ۲۰۲۱ حدود ۸۲۸ میلیون نفر در سراسر جهان تحت تأثیر گرسنگی قرار گرفته‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: