خبر فوری
پیگیری جدی وزارت بهداشت برای افزایش فوق‌العاده سختی کار پرستاران آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه
۱۶:۰۰ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۹۹۵
محققان استرالیایی می گویند؛

محققان به رابطه بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پی بردند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، حدود ۱ میلیارد نفر در سراسر جهان کمبود ویتامین D دارند.

محققان دانشگاه استرالیای جنوبی یک رابطه علت و معلولی بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پیدا کرده اند.

دانشمندان همچنین دریافتند که اگر سطح ویتامین D در محدوده کمبود باشد، خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی در افراد تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد.

ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای سلامتی است و نقش مهمی در موارد زیر دارد:

• محافظت از استخوان‌ها در برابر پوکی استخوان

• حمایت از سیستم ایمنی بدن

• کمک به رشد سلولی

ارتقا سلامت عضلات

بدن به طور طبیعی ویتامین D را از قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید می‌کند و ویتامین D را از غذاهای سرشار از مواد مغذی دریافت می‌کند، از جمله:

• آب میوه‌های غنی شده با ویتامین D، لبنیات و محصولات لبنی

• روغن کبد ماهی کاد

• ماهی‌های چرب، از جمله سالمون، تن و ماهی خال مخالی

• جگر گاو

• زرده تخم مرغ

مقدار توصیه شده روزانه ویتامین D به سن فرد بستگی دارد. از ۱ تا ۷۰ سالگی، فرد باید روزانه ۱۵ میکروگرم ویتامین D دریافت کند. این مقدار برای بزرگسالان ۷۱ سال و بالاتر به ۲۰ میکروگرم افزایش می‌یابد.

محققان در این مطالعه، در یک بازه زمانی ۱۴ ساله دریافتند که خطر مرگ افراد با افزایش سطح ویتامین D به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: