خبر فوری
پیگیری جدی وزارت بهداشت برای افزایش فوق‌العاده سختی کار پرستاران آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه
۱۵:۴۵ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۶۲۰

افرادی که تحت شرایط استرس‌زا هستند، کمتر متوجه رفتار مثبت شریک زندگی خود می‌شوند، در حالی که به احتمال زیاد متوجه اقدامات بی‌ملاحظه وی می‌شوند. نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که استرس می‌تواند باعث شود زوجین، حتی آنهایی که هنوز در دوره ماه عسل رابطه خود هستند، بیشتر روی عادت‌های بد همسرشان تمرکز کنند.

استرس موجب توجه به عادات بد همسر می‌شود

استرس موجب توجه به عادات بد همسر می‌شود«تابناک با تو» - این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد که افرادی که تحت شرایط استرس‌زا هستند، کمتر متوجه رفتار مثبت شریک زندگی خود می‌شوند، در حالی که به احتمال زیاد متوجه اقدامات بی‌ملاحظه وی می‌شوند.

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که استرس می‌تواند باعث شود زوجین، حتی آنهایی که هنوز در دوره ماه عسل رابطه خود هستند، بیشتر روی عادت‌های بد همسرشان تمرکز کنند.

یک مطالعه جدید هشدار داده است که شرایط پر استرس در زندگی می‌تواند باعث شود افراد بیشتر روی عادت‌های بد شریک زندگی‌شان تمرکز کنند.

محققان می‌گویند این موضوع حتی برای زوج‌هایی که هنوز در دوره ماه عسل رابطه خود هستند نیز صدق می‌کند.

مطالعات گذشته نشان داده‌اند که شرایط استرس‌زای زندگی می‌تواند بر نحوه تعامل زوج‌ها تأثیر بگذارد، اما این مطالعه جدید نشان می‌دهد که فردی که استرس را تجربه می‌کند، بیشتر متوجه رفتار منفی همسرش می‌شود.

اکنون محققان بر این باورند که استرس می‌تواند بر روی توجه فوری شریک زندگی بر روی اعمال فرد تأثیر بگذارد.

اقدامات منفی مورد بررسی در این مطالعه شامل شکستن عهد و عدم عمل به قول از سوی همسر، نشان دادن عصبانیت یا بی‌صبری یا انتقاد از شریک زندگی بود.

دکتر لیزا نف نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه تگزاس می‌گوید: ما دریافتیم افرادی که گزارش داده‌اند در خارج از رابطه خود وقایع استرس‌زاتری را تجربه کرده‌اند، مانند مشکلات در محل کار، اگر شریک زندگی آنها رفتاری بی‌ملاحظه داشته باشد، به طور ویژه متوجه آن می‌شوند.

این تیم تحقیقاتی از ۷۹ زوج تازه ازدواج کرده خواست تا هر شب یک نظرسنجی کوتاه را به مدت ۱۰ روز تکمیل کنند و در آن رفتار خود و همسرشان را ثبت کنند.

قبل از شروع این مطالعه نیز شرکت کنندگان پرسشنامه‌ای را تکمیل کردند که در آن جزئیات رویدادهای استرس‌زا در زندگی خود را به اشتراک گذاشتند.

دکتر نف می‌گوید که مطالعه بر روی زوج‌های تازه ازدواج کرده اهمیت نتایج را دوچندان می‌کند، زیرا زوج‌ها به ‌ویژه در اوایل ازدواج بیشتر روی رفتارهای مثبت یکدیگر تمرکز می‌کنند و اعمال منفی را در طول دوره ماه عسل نادیده می‌گیرند.

وی افزود: این چند سال گذشته برای بسیاری از مردم سخت بوده است و استرس ناشی از شیوع بیماری همه‌گیر کووید همچنان ادامه دارد و اگر استرس موجب شود توجه افراد به رفتارهای بی‌ملاحظه شریک زندگی‌شان معطوف شود، احتمالاً بر رابطه‌شان تأثیر منفی می‌گذارد.

استرس موجب توجه به عادات بد همسر می‌شود

محققان دریافتند که تجربه تنها یک روز پر استرس برای تمرکز روی رفتار منفی شریک زندگی خود کافی نیست، اما تجمع شرایط استرس‌زا به مدت طولانی‌تر در زندگی می‌تواند باعث تغییر در توجه او به رفتارهای همسرش شود.

این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد که افرادی که تحت شرایط استرس‌زا هستند، کمتر متوجه رفتار مثبت شریک زندگی خود می‌شوند، در حالی که به احتمال زیاد متوجه اقدامات بی‌ملاحظه وی می‌شوند.

در حالی که ممکن است آگاهی از اثرات استرس بتواند به زوج‌ها کمک کند تا رفتار خود را اصلاح کنند و آسیب به رابطه خود را محدود کنند، دکتر نف معتقد است که این موضوع باید بیشتر مورد مطالعه قرار بگیرد.

وی می‌گوید تحقیقات آینده بهتر است روی دوره‌های فراتر از مرحله ماه عسل معطوف شوند.

وی افزود: باید دید آیا اثرات مضر استرس ممکن است در بین زوج‌هایی که مدتی از ازدواجشان گذشته، قوی‌تر باشد یا خیر. اما این واقعیت که ما این اثرات را در نمونه‌ای از زوج‌های تازه ازدواج کرده مشاهده کردیم، نشان می‌دهد که استرس چقدر می‌تواند تاثیرگذار باشد.

منبع: عصرایران

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: