خبر فوری
روزهای پرفروغ گزارشگر فوتبال پس از چند سال حاشیه‌نشینی! پلتفرم‌هایی برای تماشای آنلاین بازی‌های جام جهانی کی روش: هیچ اشتباهی انجام ندادم | دست من بود جلوی خیلی از اتفاقات را می گرفتم | حالا دیگر آماده بازی با ولز هستیم جمله تلخ گزارشگر بازی ایران-انگلیس در شب سخت فوتبال ایران آغاز ثبت نام آزمون صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۱ شهرک شهرداری صاحب سرا می‌شود بیمه امدادگران هلال احمر از هفته آینده وضعیت آلودگی هوا در این هشت کلانشهر تولید داخلی ۹۰ درصد تجهیزات ایمنی ساختمان‌ها و اماکن شهری به دنبال کاهش موش‌ها هستیم ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال به حمل و نقل عمومی تهران افزوده می‌شود ادمین پیج کفش فروشی در اینستاگرام دستگیر شد کشف ۴۵ فقره سرقت در پی دستگیری سارق اماکن خصوصی در رفسنجان ۲ ماموریت مهم فتح‌الله‌زاده در اولین روزهای بازگشت به استقلال! مرکز تحقیق و نوآوری جمعیت هلال احمر راه اندازی شد
۱۲:۲۴ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۵۴

معاون شهردار تهران گفت: شهرداری، نهادها و دستگاه‌های اجرایی و مردم از اضلاع قرارگاه اجتماعی هستند و اینکه تا کنون گزارش خاصی در این زمینه به رسانه‌ها ارائه ندادیم به این دلیل بود که دیگر دستگاه‌ها حساس نشوند.

به گزارش خبرنگار فارس، محمد امین توکلی‌زاده با حضور در جلسه امروز شورای شهر تهران به ارائه گزارشی از قرارگاه اجتماعی پرداخت و ابراز امیدواری کرد که ادامه دهنده راه شهید مصطفی چمران باشد.

وی توجه به آسیب‌های اجتماعی را یکی از موضوعات مهم مدیریت شهری عنوان کرد و گفت:  مقام معظم رهبری 6 جلسه را با رؤسای قوا و رئیس‌جمهور وقت برای رفع آسیب‌های اجتماعی برگزار کردند و اقداماتی انجام شد که باید آن را ادامه دهیم.

توکلی زاده با بیان اینکه تعداد معتادان متجاهر در یک بازه زمانی از 10 هزار نفر به بیش از 20 هزار نفر رسیده بود و چرخه‌ای وجود دارد که آسیب‌ها در آن نه تنها رفع نشده بلکه روند فزاینده‌ای داشته است، ادامه داد:  ما با بحران‌هایی همچون زباله‌گردی، کودکان کار، طلاق و مواردی از این قبیل در پایتخت روبه رو هستیم.

وی یادآور شد: با این وجود ساماندهی معتادان متجاهر در اولویت قرار گرفته و استانداری تهران مسئولیت‌هایی را در این زمینه مشخص کرد و شهردار تهران مسؤولیت قرارگاه اجتماعی را بر عهده گرفته است.

معاون شهردار تهران، با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی زیر مجموعه یک دستگاه نیست و در نهادهای مختلف نیز باید به آن پرداخته شود و باید کنار هم قرار بگیرند تا شاهد بهبود در این زمینه باشیم، گفت: با توجه به این موضوع از دستگاه‌ها خواستیم در کنار ما باشند که این موضوع را ساماندهی کنیم.

توکلی‌زاده گفت: زیرساخت‌های خوبی در زمان فعالیت آقای قالیباف ایجاد شده که نیازمند بازسازی مجدد است، هرچند تعداد زیرساخت‌ها ما کم نیست اما با این وجود اولویت بندی آسیب ها صورت گرفت تا مسیر مشخصی تعریف شود.

وی با اشاره به سه ضلع رفع آسیب‌های اجتماعی، یادآور شد: شهرداری، نهادها و دستگاه های اجرایی و مردم از اضلاع این قرارگاه هستند و اینکه تا کنون گزارش خاصی در این زمینه به رسانه‌ها ارائه ندادیم به این دلیل بود که دیگر دستگاه‌ها احساس نکنند شهرداری این فعالیت‌ها را با نام و عنوان خود مطرح می‌کند، از این پس گزارش‌ها ارائه خواهد شد.

معاون شهردار تهران از برگزاری 23 جلسه قرارگاه اجتماعی در این مدت خبر داد و اظهار داشت:  این جلسات ساعت 6:30 صبح هر یکشنبه با مدیریت شهردار تهران برگزار شده که حضور شهردار و این میزان وقت‌گذاری بی‌سابقه بوده است.

وی با اشاره به تصویب 292 مصوبه در این قرارگاه گفت: کارگروه های تخصصی به دنبال تشکیل قرارگاه شکل گرفت و مسائل به فراخور وظایف دستگاه‌ها، بین آنها توزیع شد.

توکلی‌زاده با بیان اینکه در این مدت شهرداری چند اقدام را بر عهده گرفته، تصریح کرد: هر چند اقداماتی در حوزه زیرساخت در دوره‌های گذشته انجام شده اما موضوع معتادان متجاهر که دارای بیماری‌ها و عفونت‌های باز هستند از جمله موارد آزاردهنده‌ای بود که پرونده آن باز مانده بود و مراکز ماده 16 این افراد را نمی پذیرفتند. همچنین معتادان با سن پایین در این مراکز پذیرفته نمی‌شدند.

معاون شهردار تهران تعداد مراکز برای پذیرش زنان معتاد را  محدود دانست و گفت: مرکز زخم باز شهرداری تهران فعال شده و سعی شده افرادی که ارتباطی با مراکز ماده 16 ندارند جابه‌جا شوند و این مرکز به صورت اختصاصی برای افراد زخم باز در نظر گرفته شده است.

وی افزود: هنوز ظرفیت ما تکمیل نشده و فضا برای پذیرش وجود دارد.

توکلی زاده با اعلام اینکه پذیرش برای افراد با سنین پایین نیز آغاز شده و ظرفیت در این فضا وجود دارد، یادآور شد: پذیرش افراد بالای 65 سال نیز از مسائلی بود که با آن روبه‌رو بودیم و این افراد میهمانان دائمی گرمخانه‌ها بودند و نیاز بود مرکزی ویژه برای آنها ایجاد شود و مرکز خاوران به مرکز خاورشهر2 تبدیل شد و این افراد را پذیرفت.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های موجود از جمله فشافویه، شفق، طراوت و دیگر مراکز، فضای پذیرش تمام 21 هزار معتاد متجاهر را نداشتند.

وی گفت: ما در زمان کوتاه نمی‌توانستیم فضای جدید ایجاد کنیم و از توان دیگر دستگاه‌ها بهره گرفتیم و در این مسیر مرکز شفق که زیر نظر سازمان بهزیستی بود، بازسازی شد و ظرفیت آن نیز به یک هزار نفر افزایش یافت.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه مرکز طراوت در منطقه 13 برای پذیرش بانوان آسیب دیده در اختیار سپاه پاسداران قرار گرفت، گفت: مرکز زیادیان نیز با همکاری سپاه پاسداران تجهیز شد و امیدواریم ظرفیتی را ایجاد کنیم که در سال‌های آینده بتواند پذیرای معتادان متجاهر باشد.

تصمیم‌‌گیری منطقه‌ای برای محلات بحرانی

وی با اشاره به عضویت استانداری تهران، فرمانداری تهران، قوه قضائیه، ستاد مبارزه با موادمخدر، سازمان زندان‌ها، کمیته امداد، بهزیستی، وزارت بهداشت، سپاه پاسداران، وزارت کار، فرماندهی انتظامی و دیگر دستگاه‌ها در قرارگاه اجتماعی، تصریح کرد: مناطق شوش و هرندی، دره فرحزاد، خلازیر و کوه سنگی از مناطق بحرانی ما به شمار می‌رفتند و به همین دلیل تصمیم‌گیری منطقه‌ای برای این موارد انجام شد.

توکلی زاده از تعطیلی مراکز غیرمجاز خرید و فروش ضایعات خبر داد و ابراز داشت: پلاک‌های قرمز نیز با همکاری قوه قضائیه، شهرداری مناطق و کلانتری ها شناسایی و پلمپ شدند.

وی ادامه داد: مناطق ناامن شهری نیز از طریق باز شدن راه‌ها و ایجاد نور و مسدودسازی مسیرها و ایجاد قابلیت نظارت باید از بین می رفت.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه نیروهای ما در این مسیر دچار آسیب می‌شوند، گفت: پرستاران، پزشکان، مددیاران و مربیان تربیتی در طول این مدت با فشار و تحمل زیادی فعالیت داشتند که کارها را در راستای ساماندهی معتادان متجاهر پیش ببرند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: