خبر فوری
روزهای پرفروغ گزارشگر فوتبال پس از چند سال حاشیه‌نشینی! پلتفرم‌هایی برای تماشای آنلاین بازی‌های جام جهانی کی روش: هیچ اشتباهی انجام ندادم | دست من بود جلوی خیلی از اتفاقات را می گرفتم | حالا دیگر آماده بازی با ولز هستیم جمله تلخ گزارشگر بازی ایران-انگلیس در شب سخت فوتبال ایران آغاز ثبت نام آزمون صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۱ شهرک شهرداری صاحب سرا می‌شود بیمه امدادگران هلال احمر از هفته آینده وضعیت آلودگی هوا در این هشت کلانشهر تولید داخلی ۹۰ درصد تجهیزات ایمنی ساختمان‌ها و اماکن شهری به دنبال کاهش موش‌ها هستیم ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال به حمل و نقل عمومی تهران افزوده می‌شود ادمین پیج کفش فروشی در اینستاگرام دستگیر شد کشف ۴۵ فقره سرقت در پی دستگیری سارق اماکن خصوصی در رفسنجان ۲ ماموریت مهم فتح‌الله‌زاده در اولین روزهای بازگشت به استقلال! مرکز تحقیق و نوآوری جمعیت هلال احمر راه اندازی شد
۲۲:۲۰ - ۲۲ تير ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۷۷
در همایش سراسری شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) مطرح شد

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه قوه قضائیه و سازمان بازرسی پشتیبان فعالان اقتصادی هستند از تعطیل نشدن ۴۵۰ واحد تولیدی در سال گذشته با پیگیری‌های سازمان بازرسی خبر داد.

ذبیح الله خدائیانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، دکتر خدائیان در همایش سراسری شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) از سرمایه گذاران به عنوان سربازان جنگ اقتصادی یاد کرد و با اشاره به اینکه دشمنان یک جنگ تمام عیار اقتصادی را علیه کشور شروع کرده‌اند، بیان کرد: دشمنان به دنبال این هستند که با این جنگ اقتصادی مردم و کشور را در تنگنا قرار دهند و امروزه سرمایه گذاران به عنوان سربازان این جنگ در خط مقدم هستند.

وی با تاکید بر اینکه مجموعه شستا نقش مهم و موثری در خنثی سازی توطئه دشمنان و تحریم‌ها دارد به فرامین رهبر معظم انقلاب پیرامون لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود؛ ایشان در جلسات مختلف پیرامون ضرورت توجه به اقتصاد مولد و درون زا مبتنی بر دانش بنیان تاکید داشته‌اند و فرموده‌اند که اقتصاد باید عدالت محور و مردمی باشد نه اینکه به اختلاف طبقاتی دامن بزند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه اقتصاد نباید تک محصولی و دولتی باشد، اظهارکرد؛ اگر فرامین رهبر معظم انقلاب را در دستور کار قرار دهیم به طور حتم در حوزه اقتصاد موفق خواهیم بود و هرگونه کوتاهی در این بخش خیانت است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یکی از موضوعات مورد اشاره را توجه ویژه به شفافیت عنوان کرد و افزود: باید در تمامی اقدامات از جمله انتصابات، معاملات، قرارداد‌ها و دخل و خرج‌ها شفافیت وجود داشته باشد و در این صورت است که به طور حتم بسیاری از مسائل و مشکلات موجود رفع خواهد شد.

خدائیان با تاکید بر لزوم توجه ویژه به موضوع شفافیت و ضمانت اجرا برای عدم توجه به آن گفت؛ آیا ما در مجموعه شستا با این حجم هلدینگ و شرکت‌هایی که دارد می‌توانیم ادعا کنیم که شفافیت وجود دارد؟ و اگر امروزه در مورد این موضوع سوال شود می‌توانیم قاطعانه اعلام کنیم شفافیت را در مسئولیت خود داشته ایم؟

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه به موضوع انتصابات در شستا اشاره کرد و ادامه داد: شرایط انتصابات مدیرعامل و سایر اعضای بنگاه تولیدی باید شفاف و در معرض دید عموم باشد و مسئولان امر بر لزوم توجه به این موضوع تاکید داشته و این شفافیت ضمانت اجرا داشته باشد.

وی تاکید کرد: باید بررسی شود آن فردی که به عنوان مدیرعامل انتخاب می‌شود آیا تخصص و تجربه لازم را دارد و در این زمینه تاکنون فعالیتی داشته است؟ از این رو ضرورت دارد سازمان بازرسی انتصاب انجام شده را بررسی نموده و اگر به موردی برخورد کند که شخصی که منصوب شده است شرایط لازم را ندارد به مراجع ذیصلاح معرفی می‌شود.

بنگاه‌های اقتصادی محل زد و بند سیاسی نیست

خدائیان با اشاره به اینکه بنگاه‌های اقتصادی محل زد و بند سیاسی نیست، افزود: بنگاه اقتصادی، کننده کار می‌خواهد نه اینکه فلان شخص، به دلیل اینکه با فلان مسئول یا وزیر و شخص ارتباط دارد یا از اقوام آنهاست در بنگاه اقتصادی فعالیت کند. شستا نباید حیاط خلوت گروه‌ها، جناح‌‎ها و یا صاحب منصبان باشد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با انتقاد از اینکه افرادی هستند که هیچ سابقه‌ای در حوزه فعالیت خود ندارند، اما در راس هستند و مسئولیت مهم دارند، اظهار کرد: در بسیاری از موارد شخصی کارمند یک شرکت است و در جا‌های مختلف کار می‌کند، حقوق از جا‌های مختلف می‌گیرد، این قانون منع دو شغله‌ها در شستا رعایت می‌شود؟

وی با انتقاد از عدم ثبات مدیریت‌ها گفت: در ظرف هشت سال ۱۱ مدیرعامل برای شستا مشخص شده مگر کسی با عمر مدیریتی یک سال می‌تواند برنامه‌ای داشته باشد؟ یک مدیرعامل تغیبیر می‌کند طیفی از مدیران جابه جا می‌شوند بعد انتظار داریم شستا موفق باشد آیا این شدنی است آیا از نظر تعهد، تجربه و تخصص افراد شرایط لازم را دارند.

خدائیان تاکید کرد: کسی که در بنگاه اقتصادی کارش را آغاز می‌کند اولین کسی را که منصوب می‌کند مسئول بازرگانی و فروش است گویی این مسئول بازرگانی و فروش در برخی از بنگاه‌های اقتصادی سرقفلی دارد.

وی خطاب به هیئت مدیره شستا تاکید کرد؛ درست است که مدت کوتاهی است منصوب شده اید، اما آسیب‌ها را شناسایی و رفع آن‌ها را در دستور کار خود قرار دهید.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور یکی دیگر از موضوعات مهم را حقوق و مزایا عنوان و بر لزوم شفافیت در این حوزه تاکید کرد و گفت: باید حقوق و مزایایی که معین شده شفاف و قابل بررسی باشد و حقوق و مزایای نقدی و غیرنقدی به هر شخص در سامانه مربوطه ثبت شود. اینکه حقوق افراد به حساب خاصی واریز ولیکن مبالغ کلانی هم در قالب کارت هدیه، تلفن همراه با قیمت بالا و... به مدیر داده می‌شود ناشی از عدم شفافیت در پرداخت‌ها است که باید این موضوعات رصد و تمامی پرداختی‌ها از طریق یک مسیر باشد.

وی با اشاره به موضوع حاکمیت شرکتی نیز گفت:آیا دستورالعمل حاکمیت شرکتی در تمامی بنگاه‌های اقتصادی شستا اجرا می‌شود، آیا کمیته انتصاب داریم یا مدیرعامل تمامی افراد را مشخص می‌کند؟

خدائیان با تاکید بر اینکه حسابرس‌ها باید مستقل و متخصص باشند گفت: وقتی که یک حسابرس را مدیرعامل مشخص می‌کند و در تهیه گزارشاتش دخالت می‌کند چگونه می‌توان انتظار داشت که حسابرس دقیق به وظیفه خود عمل کند، ما در اغلب شرکت‌ها عدم وجود یک حسابرس دقیق و متخصص و مستقل را داریم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه حسابرسان و بازرسان قانونی باید تخلفات را به موقع گزارش دهند، افزود: اگر گزارشات به موقع باشد پیشگیری صورت می‌گیرد.

وی به موضوع دعاوی شرکت‌ها نیز اشاره کرد و گفت: آیا هدلینگ‌ها نظارت کاملی بر انتخاب وکلا و مشاوران حقوقی و انعقاد حق الوکاله دارند؟ گاهی اوقات در پرونده‌ای که تشکیل می‌شود تبانی صورت می‌گیرد و حکم به ضرر شرکت و بنگاه اقتصادی صادر می‌شود.

خدائیان با بیان اینکه مدیران حقوقی باید مستقل باشند، بیان کرد: در بحث سرمایه گذاری‌ها آیا به موضوعات شرکت توجه می‌شود یا تحت تاثیر فشار‌های سیاسی یا منفعت شخصی است؟ آیا پروژه‌ها دارای توجیه فنی و اقتصادی هستند و به موقع اجرا می‌شوند؟

جلوگیری از تعطیلی ۴۵۰ واحد تولیدی با ورود سازمان بازرسی

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه رئیس محترم قوه قضائیه عنایت خاصی به موضوع تولید دارند به فعالیت ستاد اقتصاد مقاومتی در این قوه اشاره و بیان کرد: در سال گذشته با اقدامات انجام شده توسط این ستاد در تمامی استان‌ها از تعطیلی سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی جلوگیری شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور نیز حمایت از تولید و فعالان بخش اقتصادی را در دستور کار خود دارد به فعالیت دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی در این سازمان اشار ه کرد و افزود: با اقدامات این دفتر از تعطیلی ۴۵۰ واحد تولیدی پیشگیری و مشکلات آن‌ها مرتفع شد.

خدائیان با بیان اینکه دستگاه قضایی و سازمان بازرسی حامی تولید و سرمایه گذاری هستند، تاکید کرد که با تمام توان از سربازان جنگ اقتصادی حمایت خواهد شد.

در جریان این همایش خدائیان از نمایشگاه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) نیز بازدید کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: