خبر فوری
۰۹:۳۶ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۱۰۱

توصیه می‌شود که افرادی که زیاد نفخ می‌کنند از غذاهای با فودمپ بالا به میزان کمتری استفاده کنند و غذاهای دارای فودمپ کم را جزء اصلی برنامه‌ی غذایی خود قرار دهند.

به گزارش مد نیوز به نقل از برنا؛ غذاهای حاوی فودمپ زیاد که باید محدود یا حذف شوند، عبارتند از:

 

سبزیجات: سیر، مارچوبه، پیاز، قارچ و کنگرفرنگی.

 

میوه‌ها: سیب، انبه، گلابی، توت سیاه، هندوانه، آلو، هلو و خرما.

 

گوشت‌ها: سوسیس و گوشت‌هایی که با سس‌ها و فیلینگ‌های حاوی سیر یا پیاز سرو می‌شوند.

 

ماهی: ماهی‌هایی که با سس‌های حاوی سیر یا پیاز سرو می‌شوند.

 

چربی‌ها: بادام، بادام‌هندی و پسته.

 

نشاسته و غلات: لوبیا، عدس و غذاهای حاوی گندم، جو و چاودار.

 

سایر مواد غذایی: شیر گاو، ماست، شیر سویا و عسل.

برچسب ها: نفخ مواد غذایی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: