
دومین کنگره ملی طب ایرانی با هدف تبادل تجربیات علمی و پژوهشی در زمینههای مختلف طب سنتی، تغذیه، پیشگیری از بیماریها و فناوریهای نوین درمانی، آبانماه ۱۴۰۴ به همت انجمن علمی طب سنتی ایران و با حمایت وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.
به گزارش مدنیوز، حسین رضاییزاده، دبیر علمی دومین کنگره ملی طب ایرانی، با بیان اینکه دومین کنگره ملی طب ایرانی آبانماه سال جاری به همت انجمن علمی طب سنتی ایران و با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت برگزار خواهد شد؛ از علاقهمندان دعوت کرد تا با ارسال آثار خود در این رویداد ملی شرکت کنند.
وی با اشاره به موفقیت دوره نخست این کنگره، تصریح کرد: در اولین دوره این کنگره، شاهد حضور پرشور بیش از هزار نفر از دانشآموختگان و دانشجویان رشتههای طب سنتی، داروسازی سنتی، تاریخ پزشکی و سایر علاقهمندان از حوزههای مختلف علوم پزشکی شامل پزشکان، متخصصان، پرستاران و پژوهشگران علوم پایه پزشکی بودیم. این رویداد فرصتی استثنایی برای همگرایی علمی و نمایش دستاوردهای پژوهشی در حوزههای آموزش، فناوری و خدمات بالینی طب ایرانی ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه این کنگره یک فرصت بینظیر از همگرایی علمی و همچنین نمایش دستاوردهای علمی در حوزههای آموزش، پژوهش، فناوری و خدمات بالینی و زمینه ساز ادغام ایرانی در نظام سلامت است؛ یادآور شد: این رویداد با دو هدف اصلی برگزار میشود: نخست ایجاد فضایی برای تبادل تجربیات و فرصتهای آموزشی میان دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشکدهها و گروههای طب سنتی سراسر کشور، و دوم ارائه آخرین یافتههای پژوهشی در قالب مقالات علمی، کارآزماییهای بالینی و مطالعات آزمایشگاهی.
رضاییزاده با تأکید بر اهمیت همآموزی و تبادل دانش میان پزشکان و متخصصان، اعلام کرد: این رویداد علمی با فراخوان گسترده برای دریافت مقالات در قالب پژوهشهای متنی، کارآزماییهای بالینی و مطالعات آزمایشگاهی همراه است. دکتر رضاییزاده با اشاره به محورهای تخصصی کنگره، تأکید کرد: توجه به ویژگیهای فردی بهعنوان پایهای اساسی در پزشکی فردمحور طب ایرانی دانست و افزود: سبک زندگی و پیشگیری از بیماریها به عنوان شعار اصلی و محور کلیدی کنگره مطرح است.
دبیر علمی دومین کنگره ملی طب ایرانی افزود: تغذیه، غذا و آشپزی طبی مبتنی بر طب ایرانی به عنوان یکی از ارکان اصلی در حفظ سلامت، پیشگیری و مدیریت بیماریها مورد توجه ویژه این رویداد قرار خواهد گرفت.
وی افزود: فناوریهای کمکتشخیصی و درمانی با توجه به نوپا بودن این حوزه و ضرورت بهرهگیری از ابزارهای نوین، از دیگر محورهای کلیدی کنگره است. همچنین داروسازی سنتی با رویکردی علمی شامل نسخهنویسی منطقی، توجه به هزینه-اثربخشی داروها و تلفیق آن با فناوریهای روز، از بخشهای مهم برنامهریزی شده است.
رضاییزاده به گردشگری سلامت و تاریخ طب ایرانی به عنوان میراثی ارزشمند اشاره کرد و گفت: طب ایرانی و هنر زندگی با محوریت ارتباط آن با موسیقی، معماری، لباس، ادبیات و شیوههای زندگی اصیل ایرانی، از موضوعات نوآورانه این کنگره خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: طب تلفیقی و مکمل با رویکردی علمی و همچنین توجه به سیاست جوانی جمعیت به عنوان یک ضرورت ملی، در تمام محورهای کنگره مورد تأکید قرار گرفته است.
دبیر علمی دومین کنگره ملی طب ایرانی در پایان تأکید کرد: همه محورهای کنگره با در نظر گرفتن ضرورت فرهنگی و اجتماعی توجه به موضوع جوانی جمعیت طراحی شدهاند. این رویداد فرصتی بینظیر برای همه دستاندرکاران و علاقهمندان حوزه طب ایرانی است تا آخرین دستاوردهای خود را ارائه دهند.
براساس اعلام دبیر علمی کنگره مهلت ارسال مقالات: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴، زمان برگزاری: ۲۱ تا ۲۳ آبانماه ۱۴۰۴و نشانی جهت ثبتنام و ارسال مقالات، itmcongress.ir است.