خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۰۷:۱۰ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۲۳۳

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر با اشاره به مشارکت و خدمات‌رسانی ۲۷۰ هزار نیروی عملیاتی، جوان و داوطلب در طرح ملی خدمات یکپارچه نوروزی؛ از فعالیت ۲۴ ساعته داروخانه‌ها در تعطیلات نوروز خبر داد و گفت: مراکز توانبخشی نیز در روزهای تعطیل فعال خواهند بود.

به گزارش مدنیوز، میثم افشار با حضور در مراسم رزمایش طرح ملی نوروزی ۱۴۰۴ که عصر امروز در مرقد مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: از جمله اهداف ما در برگزاری این طرح، افزایش سطح آمادگی، ایمنی، سلامت و آرامش مردم است و امیدواریم همه هموطنانی که در نوروز به سفر می‌روند به سلامت به خانه‌های خود بازگردند.

وی افزود: همچنین مانور ملی کاهش مخاطرات ناشی از سفر در نوروز نیز برگزار می‌شود که ان‌شاءالله شاهد کاهش حوادث باشیم.

دبیر کل جمعیت هلال احمر ادامه داد: رزمایش ملی واکنش سریع به مخاطرات نیز در این طرح اجرا می‌شود و در این طرح شاهد افزایش مشارکت اجتماعی از بدنه هلال احمر شامل جوانان و امدادگران خواهیم بود.

افشار گفت: در نوروز ۱۴۰۴، ۲۷۰ هزار نیروی عملیاتی واکنش سریع، امدادگران، جوانان و داوطلبان برای خدمت رسانی به مردم مشارکت دارند، افزود: در این ایام داروخانه‌ها به صورت ۲۴ ساعته فعال خواهند بود و مراکز توانبخشی نیز در روز‌های تعطیل فعال خواهند بود.

وی افزود: پوشش امدادی تجمعات انبوه نیز در دستور کار ما قرار دارد که امسال تجمعات بسیاری مثل چهارشنبه سوری، عید فطر، شب‌های قدر و ... داریم که همکاران در آن‌ها حضور خواهند داشت.

افشار تاکید کرد که ترویج فرهنگ ایمنی و خودامدادی از جمله اهداف آموزش‌های مجازی هلال احمر است و امیدواریم که امسال شاهد کاهش حوادث در نوروز باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پویش "بهرفت" یعنی بهبود رفتار ترافیکی با هدف حفظ جان مسافران نوروزی هم اکنون در حال اجرا است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: