خبر فوری
موفقیت تازه ربات‌های جراحی چینی بررسی‌ واکسن HPV برای گنجاندن در برنامه واکسیناسیون کشور جلسه مشورتی با حضور فعالان صنعت تجهیزات پزشکی برای بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارها کمپین خیرین تجهیزات پزشکی تا چهلم حاجیه خانم زین الدین مادر دکتر خیرآبادی ادامه خواهد داشت از فناوری‌های روز دنیا برای جراحی‌های کم‌تهاجمی عقب هستیم رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: حذف ارز ترجیحی دارو ممکن نیست دانشمندان یک پَچ اولتراسوند پوشیدنی جدید ساخته‌اند که پایش مداوم و غیرتهاجمی فشارخون را ممکن می‌کند تولید ایمپلنت‌های ستون فقرات مخصوص کودکان در یک شرکت دانش‌بنیان مراکز تصویربرداری بیماران سنگین‌ وزن را نمی‌پذیرند دستور رئیس جمهوری برای تشکیل کارگروه ویژه جامعه پرستاری در دولت رونمایی از دستگاه MRI جدید کنون که مجهز به هوش مصنوعی است آمبولانس دارای سی‌تی اسكن لوکس نیست لارنگوسکوپ یکبار مصرف دوستدار محیط زیست به بازار عرضه شد دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع کمبود پزشکدر مناطق محروم را جبران کند ابلاغیه جدید بانک مرکزی درباره مابه‌التفاوت نرخ ارز کالاهای حوزه سازمان غذا و دارو
۱۱:۲۷ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۳۹۴

یک کارآزمایی بالینی جدید گزارش می دهد که تغذیه بچه ها با بادام زمینی در اوایل دوران کودکی می تواند خطر ابتلا به آلرژی به بادام زمینی را در آنها به شدت کاهش دهد.

به گزارش مدنیوز به نقل ازمهر از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند کودکانی که از نوزادی تا ۵ سالگی به طور منظم از محصولات بادام زمینی تغذیه می‌کردند تا زمانی که به سنین نوجوانی رسیدند، ۷۱ درصد کمتر آلرژی به بادام زمینی داشتند.

دکتر «جین مارازو»، مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی، گفت: «این مطالعه باید اعتماد والدین و مراقبان را تقویت کند که تغذیه کودکان با محصولات بادام‌زمینی از دوران نوزادی طبق دستورالعمل‌های تعیین‌شده می‌تواند محافظت پایدار در برابر حساسیت بادام‌زمینی ایجاد کند.»

مارازو در ادامه افزود: «اگر این استراتژی ساده و ایمن به طور گسترده اجرا شود، می‌تواند از ده‌ها هزار مورد آلرژی به بادام زمینی جلوگیری کند.»

برای این مطالعه، محققان بیش از ۵۰۰ کودک را که قبلاً در یک کارآزمایی بالینی برای آزمایش قرار گرفتن در معرض بادام زمینی به عنوان وسیله‌ای برای جلوگیری از حساسیت به بادام زمینی شرکت کرده بودند، ردیابی کردند.

نیمی از بچه‌ها از دوران نوزادی به طور منظم بادام زمینی مصرف می‌کردند، در حالی که نیمی دیگر از بادام زمینی اجتناب کرده بودند.

محققان دریافتند که ورود زودهنگام بادام زمینی به رژیم غذایی آنها خطر ابتلاء به آلرژی به بادام زمینی را در سن ۵ سالگی تا ۸۱ درصد کاهش می‌دهد.

این مطالعه جدید کودکان را در سنین نوجوانی با میانگین سنی ۱۳ سال دنبال کرد.

محققان دریافتند که بیش از ۱۵ درصد از کودکانی که در دوران نوزادی از مصرف بادام زمینی اجتناب کرده بودند، اکنون به بادام زمینی آلرژی دارند، در حالی که بیش از ۴ درصد از کودکانی که از سنین پایین در معرض بادام زمینی بودند، حساسیت داشتند.

به گفته محققان، این نشان می‌دهد که اثر محافظتی مصرف اولیه بادام زمینی در طول زمان، بدون نیاز به تقویت آن با ادامه خوردن بادام زمینی به طور مداوم در دوران کودکی و نوجوانی باقی می‌ماند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: