خبر فوری
سیستم رُباتیک TMINI با قابلیت‌های جدید برای جراحی تعویض مفصل زانو مجوز FDA را گرفت ارزش صنعت تجهیزات پزشکی هند تا ۲۰۳۰ به ۵۰ میلیارد دلار می‌رسد تقاضای قوی برای تجهیزات قلبی رشد چشمگیر استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی در جراحی قطر استفاده از هوش مصنوعی را در غربالگری سرطان پستان آغاز کرد اورژانس کشور به دستگاه ایرانی احیاء نوزادان مجهز می‌شود مطالعه بالینی کوچکترین پمپ قلب جهان به زودی آغاز می‌شود تقدیر از ۶ دانش بنیان سلامت در میان غزال های ایرانی رونمایی از اسکنر جدید مغز به اندازه یک کوله‌پشتی برای تقویت امدادگران امکان اظهار کالا به گمرک با ثبت درخواست تخصیص ارز میسر شد تا ۳۰ تیر ماه/تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی از مرز یک میلیارد دلار گذشت پاویون اختصاصی تجهیزات پزشکی در پانزدهمین نمایشگاه اختصاصی ایران در افغانستان-کابل برپایی نمایشگاه ایران-روسیه در تاریخ 30 مهر الی 2 آبان سال جاری در محل همایش های بین المللی برج میلاد افزایش تقاضای جهانی برای ربات‌های جراحی/درآمد مالک داوینچی افزایش یافت فناوری‌های جدید شرکت گلوبوس مدیکال در حوزه تعویض مفصل زانو (آرتروپلاستی) مجوز FDA را گرفتند/گلوب نیوز وایر
۱۲:۵۲ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۲۴۶

یک مطالعه جدید نشان می دهد که چای سبز ماچا پتانسیل پیشگیری از بیماری لثه را دارد.

به گزارش مدنیوز به نقل از مهر از هلث دی نیوز، آزمایش‌ها نشان می‌دهد که ماچا می‌تواند از رشد Porphyromonas gingivalis، یکی از مقصران اصلی باکتریایی عامل بیماری لثه جلوگیری کند.

نتایج نشان می‌دهد که در میان یک گروه کوچک ۴۵ نفری مبتلا به بیماری لثه، افرادی که از دهانشویه ماچا استفاده می‌کردند به میزان قابل‌توجهی سطح پایین‌تری از P. gingivalis داشتند.

محققان دانشگاه نیهون در ماتسودو در ژاپن خاطرنشان کردند: ماچا ممکن است کاربرد بالینی برای پیشگیری و درمان پریودنتیت [بیماری لثه] داشته باشد.

ماچا یک چای سبز بسیار غلیظ است که به صورت پودر نیز موجود است. به گفته محققان، از آن در مراسم سنتی چای و برای طعم دادن به نوشیدنی‌ها و شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

محققان خاطرنشان کردند که گیاه چای سبز به دلیل پتانسیل آن برای مبارزه با باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها مدت هاست مورد مطالعه قرار گرفته است.

برای آزمایش پتانسیل ماچا، محققان یک محلول ماچا را روی ۱۶ گونه باکتری دهان در آزمایشگاه، از جمله سه سویه P. gingivalis آزمایش کردند.

محققان سپس به یک کارآزمایی انسانی کوچک پرداختند و بیماران مبتلا به بیماری لثه را به طور تصادفی در یکی از سه گروه تقسیم کردند.

یک گروه دهانشویه ماچا، دیگری دهانشویه چای جو و گروه سوم دهانشویه حاوی یک ماده شیمیایی ضد التهابی دریافت کردند. به بیماران دستور داده شد که دو بار در روز با دهانشویه‌ای که ارائه می‌شود شستشو دهند.

گروهی که از دهانشویه ماچا استفاده می‌کردند، بر اساس آزمایشات بزاق، کاهش قابل توجهی در سطح باکتری‌های عامل بیماری لثه داشتند. در دو گروه دیگر نتایج یکسانی مشاهده نشد.

محققان خاطرنشان کردند که بیماری لثه می‌تواند منجر به از دست دادن دندان افراد شود و همچنین با دیابت، زایمان زودرس، بیماری قلبی، آرتریت روماتوئید و سرطان مرتبط است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: