خبر فوری
۱۲:۵۴ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۲۵۳

در این مطلب به موضوع کُنش اجتماعی به عنوان یکی از مهمترین روشهای مددکاری اجتماعی خواهیم پرداخت.

کُنش اجتماعی (اقدام اجتماعی) یک روش حیاتی در عملکرد مددکاری اجتماعی است که مددکاران اجتماعی را قادر می‌سازد تا به مسائل سیستمی که زمینه‌ساز مشکلات و نابرابری‌های اجتماعی هستند،بپردازند.

کُنش اجتماعی

کُنش اجتماعی یک رویکرد فعالانه است که توسط مددکاران اجتماعی برای ایجاد تغییرات اجتماعی مثبت در افراد، گروه ها و جوامع استفاده می شود. کنش اجتماعی یک روش کلیدی در عمل مددکاری اجتماعی است که هدف آن رسیدگی به علل ریشه ایِ مشکلات و نابرابری های اجتماعی است.

کُنش اجتماعی از مهمترین روشهای مددکاری اجتماعی

توانمندسازی افراد و جوامع

کُنش اجتماعی شامل توانمندسازی افراد برای به دست گرفتن کنترل زندگی خود و تبدیل شدن به عوامل تغییر در جوامع خود می باشد. کنش اجتماعی را می توان از طریق سازماندهی جامعه، حمایت، فعالیت و لابی گری سیاسی به دست آورد. با همکاری مشترک با مراجعین و جوامع، مددکاران اجتماعی می توانند موانع اجتماعی و ساختاری را که مانع دستیابیِ آنها به پتانسیل کاملشان می شود، شناسایی و برطرف سازند.

توانمندسازی افراد برای کنترل زندگی خود کُنش اجتماعی از مهمترین روشهای مددکاری اجتماعی

پرداختن به مسائل سیستمی

اقدام اجتماعی به رسیدگی به مسائل سیستمی که زمینه ساز بسیاری از مشکلاتی است که افراد و جوامع با آن مواجه هستند، کمک می کند. با مشارکت در کُنش اجتماعی، مددکاران اجتماعی می توانند برای ایجاد ساختارهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی که عدالت اجتماعی، برابری و حقوق بشر را ترویج می کنند، به طور مشترک کار کنند.

ایجاد تغییر پایدار

کُنش اجتماعی تغییرات پایداری را ایجاد می کند که می تواند تأثیری پایدار بر افراد و جوامع داشته باشد. با توانمندسازی افراد و جوامع برای تبدیل شدن به عوامل تغییر، مددکاران اجتماعی می‌توانند به ایجاد جامعه‌ای پویاتر و عادلانه‌تر کمک کنند، جایی که همه فرصت رشد و دستیابی به پتانسیل کامل خود را دارند.

نتیجه گیری

به طور خلاصه، کُنش اجتماعی یک روش حیاتی در عملکرد مددکاری اجتماعی است که مددکاران اجتماعی را قادر می‌سازد تا به مسائل سیستمی که زمینه‌ساز مشکلات و نابرابری‌های اجتماعی هستند، بپردازند. با توانمندسازی افراد و جوامع برای تبدیل شدن به عوامل تغییر و ایجاد تغییرات پایدار، مددکاران اجتماعی می‌توانند به ایجاد جامعه‌ای عادلانه‌تر و عادلانه‌تر کمک کنند که در آن همه فرصت موفقیت را داشته باشند.

برچسب ها: مددکاری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: