خبر فوری
اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها بهره برداری از صد شصتمین ایستگاه مترو در ماه جاری/ تمام مراکز معاینه فنی امسال اورهال شدند آماده باش ۲۸ هزار نیروی اورژانس برای سفرهای نوروزی پاسخ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به شایعه تعطیلی خانه اندیشمندان از توزیع ۱۴۰ هزار بسته معیشتی تا برپایی سفره‌های افطاری ساده در ۱۵۰۰ نقطه محروم کشور انتصاب حجت الاسلام شیرازی به ریاست سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی تمهیدات پلیس راهور پایتخت برای پنجشنبه و جمعه آخر سال آمادگی پاپ کرون برای حضور در جشنواره‌ها آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس جامعه
۱۵:۵۱ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۵۸۴

زیاده‌روی در مصرف انواع پنیر می‌تواند عوارض جانبی زیادی داشته باشد و سلامت بدن را تحت تأثیر قرار دهد.

به گزارش مدنیوز به نقل از خبرآنلاین به نقل از eatthis، زیاده‌روی در مصرف پنیر به واسطه چربی زیاد و واکنش التهابی به چربی‌های اشباع شده در ترکیب هورمونی محصولات لبنی و خطر آلودگی باکتریایی ممکن است عوارض جانبی بسیاری برای بدن داشته باشد؛ که برخی از آنها عبارتند از:

 

۱) مشکلات گوارشی

 

خوردن زیاد پنیر در کوتاه‌مدت باعث ناراحتی و نفخ و مصرف بیش از حد آن در طولانی‌مدت منجر به یبوست مزمن می‌شود.

 

۲) بیماری قلبی

 

خوردن بیش از حد پنیر می‌تواند شما را در معرض بیماری قلبی قرار دهد، زیرا سطوح بالای سدیم، فشار خون را افزایش می‌دهد. هم‌چنین چربی اشباع‌شده پنیر در بالا رفتن کلسترول بد نقش دارد.

 

۳) آکنه

 

برخی افراد ممکن است در نتیجه مصرف بیش از حد پنیر دچار جوش‌های پوستی یا تشدید آکنه شوند. این اتفاق را می‌توان به هورمون‌های موجود در لبنیات نسبت داد که می‌توانند تولید سبوم را تحریک کرده و منافذ پوست را مسدود کنند.

 

۴) سرطان

 

پنیر حاوی چربی‌های اشباع‌شده است و این موضوع با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است. علاوه بر این، برخی مطالعات نشان می‌دهد که بین مصرف لبنیات از جمله پنیر و افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات و پستان ارتباط وجود دارد.

 

برچسب ها: پنیر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: