خبر فوری
واردات ۵۰۰ هزار دوز واکسن پنتاوالان به کشور و تحویل آن به معاونت بهداشتی آیین تکریم و معارفه رییس و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد معاون برنامه‌ریزی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو:تحریم‌ها مانع پیشرفت تجهیزات پزشکی نخواهند شد ضرورت نوسازی و جایگزینی آمبولانس های فرسوده آخرین برآوردها از تجهیزات پزشکی پیش‌بینی رشد بودجه دارویار در سال ۱۴۰۴؛ احتمال تغییر نرخ ارز تجهیزات پزشکی جدول مقایسه میزان برق ایران با 10 کشور پیشتاز آیا اهمیت تجهیزات پزشکی برای ظفرقندی کمتر از دارو است؟! اولین محموله تجهیزات پزشکی هلال احمر به آفریقا صادر شد واکسن کریر: ابزاری ضروری برای حمل و نگهداری واکسن در دماهای مناسب نخستین دستگاه آنالیز اسپرم زنده در جهان به بازار عرضه شد سند هوشمند سازی سلامت تدوین شده است معدوم سازی بیش از ۳۰ تن آبمیوه غیر مجاز در شهر ایوانکی توسط دانشگاه علوم پزشکی سمنان تا ۱۲ آبان ماه/تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی از مرز ۱/۹ میلیارد دلار گذشت فرسودگی شغلی تهدیدی جدی برای پرستاران
۱۱:۲۵ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۱۸۸

تازه‌ترین نتایج یک تحقیق علمی نشان می‌دهد که تنها چند دقیقه پیاده روی یا ورزش سبک سلامتی قلب شما را تضمین می‌کند.

به گزارش مدنیوز به نقل از اطلاعات آنلاین، فعالیت های بدنی تاثیر فوق العاده برای سلامتی قلب و البته دیگر اعضای بدن به همراه دارد.

نتایج تازه ترین تحقیقات علمی که در مجله قلب اروپا منتشر شده، نشان می دهد که تنها چند دقیقه ورزش در روز یا پیاده روی کوتاه مدت به جای کم تحرکی و نشستن، روی سلامت قلب تاثیر فوق العاده ای دارد.

پژوهشگران در این تحقیق، تأثیر حرکات مختلف روی سلامت قلب را در طول روز مورد دقت و بررسی قرار دادند.

به باور این گروه از پژوهشگران، بهترین فعالیتی که برای سلامتی قلب مطلوب است، فعالیت‌های بدنی و کارهای معمول روزانه است.

این پژوهشگران تاکید کرده اند که حتی فعالیت‌های سبک، ایستادن و خوابیدن، بهترین فعالیت‌های روزانه برای سلامت قلب هستند.

محققان کالج دانشگاهی لندن و دانشگاه سیدنی، داده‌های به دست آمده از بیش از ۱۵ هزار شرکت‌کننده از ۵ کشور را تجزیه و تحلیل کردند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق، یک دستگاه را روی ران خود قرار داده بودند تا فعالیت‌های روزانه خود را اندازه‌گیری کنند.

محققان پس از بررسی این داده‌ها دریافتند که فعالیت بدنی با شدت متوسط تا شدید حتی با کمترین میزان در حد پنج دقیقه، بیشترین مزایا را برای سلامت قلب داشته است.

آن‌ها سپس تأثیر ایستادن و خوابیدن روی سلامتی قلب را با زمان نشستن مقایسه کردند. محققان دریافتند که هر چه شدت فعالیت بدنی کمتر باشد، مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا قلب از مزایای آن بهره‌مند شود.

نتایج این تحقیق نشان داده که جایگزین کردن نشستن با خواب، تأثیرات ملموسی بر شاخص توده بدنی، موسوم به «بی‌ام‌آی» و دور کمر داشته اما تأثیرات قابل توجهی بر کلسترول، تری گلیسیرید یا سطح گلوکز خون نداشته است.

پژوهشگران دریافتند که جایگزین کردن ۳۰ دقیقه ایستادن، خوابیدن یا فعالیت‌های بدنی با شدت سبک با فعالیت‌های بدنی با شدت متوسط تا شدید، منجر به کاهش شاخص توده بدنی می‌شوند.

نتیجه این تحقیق همچنین نشان داد که نشستن و کم تحرکی سبب افزایش شاخص توده بدنی می شود.

افرادی که کمترین فعالیت‌های بدنی را داشتند، بیشترین سود را از تغییر رفتارشان به دست آوردند.

در همین حال، سازمان بهداشت جهانی دست‌کم ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط در هفته یا دست‌کم ۷۵ دقیقه فعالیت بدنی با شدت شدید در هفته را توصیه می‌کند.

در حال حاضر، بیماری‌های قلبی عروقی مانند سکته مغزی یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در جهان هستند که منجر به مرگ ۱۷.۹ میلیون نفر در سال می‌شوند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: