خبر فوری
موفقیت تازه ربات‌های جراحی چینی بررسی‌ واکسن HPV برای گنجاندن در برنامه واکسیناسیون کشور جلسه مشورتی با حضور فعالان صنعت تجهیزات پزشکی برای بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارها کمپین خیرین تجهیزات پزشکی تا چهلم حاجیه خانم زین الدین مادر دکتر خیرآبادی ادامه خواهد داشت از فناوری‌های روز دنیا برای جراحی‌های کم‌تهاجمی عقب هستیم رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: حذف ارز ترجیحی دارو ممکن نیست دانشمندان یک پَچ اولتراسوند پوشیدنی جدید ساخته‌اند که پایش مداوم و غیرتهاجمی فشارخون را ممکن می‌کند تولید ایمپلنت‌های ستون فقرات مخصوص کودکان در یک شرکت دانش‌بنیان مراکز تصویربرداری بیماران سنگین‌ وزن را نمی‌پذیرند دستور رئیس جمهوری برای تشکیل کارگروه ویژه جامعه پرستاری در دولت رونمایی از دستگاه MRI جدید کنون که مجهز به هوش مصنوعی است آمبولانس دارای سی‌تی اسكن لوکس نیست لارنگوسکوپ یکبار مصرف دوستدار محیط زیست به بازار عرضه شد دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع کمبود پزشکدر مناطق محروم را جبران کند ابلاغیه جدید بانک مرکزی درباره مابه‌التفاوت نرخ ارز کالاهای حوزه سازمان غذا و دارو
۰۸:۱۶ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۷۱۶
محققان توصیه می کنند؛

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تمرکز بر نکات مثبت و نه منفی در زندگی روزمره، ممکن است به کاهش احتمال ابتلا به افسردگی کمک کند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، «لیرا یون»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه مریلند، گفت: «آنچه که ما شروع به درک کردیم این نیست که افراد مبتلا به افسردگی چگونه اطلاعات منفی را پردازش می‌کنند، بلکه موضوع جالبی در مورد نحوه پردازش اطلاعات مثبت وجود دارد که ممکن است واقعاً در حفظ خلق منفی یا خلق افسرده آنها مهم باشد.»

محققان ۴۴ مطالعه گذشته را تجزیه و تحلیل کردند تا بهتر بفهمند افرادی که دارای سابقه افسردگی حاد هستند چه مدت زمانی را صرف پردازش اطلاعات منفی و مثبت می‌کنند. این متاآنالیز شامل بیش از ۲۰۰۰ نفر با سابقه اختلال افسردگی حاد و بیش از ۲۲۰۰ نفر بدون این عارضه بود.

این مطالعات به پاسخ شرکت‌کنندگان به اطلاعات منفی، مثبت و خنثی، مانند عکس‌های افراد یا کلماتی که شاد، غمگین یا فاقد این معانی بودند، پرداختند.

شرکت‌کنندگانی که از نظر روانی سالم بودند، بدون در نظر گرفتن مثبت، منفی یا خنثی بودن، به اطلاعات هیجانی و غیر عاطفی سریع‌تر پاسخ می‌دادند. آنها همچنین در مدت زمانی که برای پردازش اطلاعات مثبت در مقابل منفی صرف کردند، تفاوت معناداری داشتند.

کسانی که اختلال افسردگی حاد داشتند زمان بیشتری را صرف اطلاعات منفی کردند.

به گفته یون، «همه ما وقتی اتفاق استرس زا می‌افتد ناراحت می‌شویم. این یک واکنش طبیعی است. اما برخی از افراد می‌توانند در زمان انجام یک کار دیگر، نظیر صحبت کردن با بچه‌هایشان یا انجام کارهای خانه، به کارشان ادامه دهند و آن موضوع را کنار بگذارند.»

اما برخی افراد دیگر قادر به انجام این کار نیستند. یون توضیح داد: «فکر در مورد بحثی که قبلاً داشتند یا نظراتی که شنیده بودند، مدام به ذهنشان بازمی گردد، در نتیجه کاری را که در حال حاضر باید انجام دهند، متوقف کرده و کنار می‌گذارند.»

یون گفت: «آنچه که مطالعه به ما نشان می‌دهد این است که افرادی که در گذشته افسردگی داشته، اما در حال حاضر افسرده نیستند، در رهایی از اطلاعات منفی نامربوط نسبت به اطلاعات نامربوط مثبت، مشکل بیشتری دارند.»

یون گفت: «این افکار منفی به جای اینکه فضایی را برای انجام کارهایی که در حال حاضر لازم است باقی بگذارند، بر شرایط غالب می‌شوند که به نوبه خود ممکن است احساسات منفی بیشتری ایجاد کند، و اگر دوباره مسئله استرس زا دیگری اتفاق بیفتد، ممکن است آنها را آسیب پذیرتر کند و سپس یک دوره دیگر افسردگی را تجربه کنند.»

از جمله مؤثرترین درمان‌های افسردگی، تراپی و دارو درمانی است که گاهی اوقات به صورت ترکیبی انجام می‌شود. دکتر «جورج آلوارادو»، روانپزشک، می‌گوید که درمان شناختی رفتاری (CBT) یکی از رویکردهای پرکاربرد است و یکی از پایه‌های اصلی آن درمان بازسازی شناختی است.

بسیاری از درمان‌ها آموزش مهارت‌هایی است که افراد می‌توانند خارج از جلسه از آن استفاده کنند و می‌تواند به ایجاد تغییرات در محل کار، روابط یا شیوه زندگی برای بهبود خلق و خو کمک کند. همچنین داشتن خواب خوب، ورزش و داشتن یک رژیم غذایی سالم بسیار مهم است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: