خبر فوری
۱۳:۲۴ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۱۴۹
مردانی عنوان کرد؛

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص مهم ترین دلیل بروز سندرم پس از کرونا، توضیحاتی داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود مردانی، در سمپوزیوم یک روزه سندرم بعد از کرونا با بیان تعاریف مختلفی که از سوی نهادهای بین المللی ارائه شده است، تصریح کرد: با توجه به نبود تعریف مشخص، برای تشخیص این سندرم بر اساس علائم، باید ابتلاء به سایر بیماری‌ها نقض شود.

وی ادامه داد: بر اساس آمار جهانی، نزدیک به ۱۰ درصد مبتلایان به کرونا به سندرم بعد از کرونا دچار می‌شوند که این تعداد معادل ۶۵ میلیون نفر از ۶۵۱ میلیون نفری است که ابتلاء به این ویروس را تجربه کرده‌اند. در این خصوص باید در نظر داشت که تعدادی از مبتلایان به هر دلیلی تست ندادند و در این آمار ثبت نشده‌اند.

به گفته مردانی، سندرم بعد از کووید با علائمی همچون ضعف، اشکال در تنفس و اختلالات شناختی با تأثیرگذاری بر عملکرد روزانه، به ویژه در افراد با بیمار زمینه‌ای درگیری مولتی سیستم به همراه دارد.

وی، مهم‌ترین دلیل بروز سندرم Post COVID را ضعف سیستم ایمنی و تداوم مخازن ویروس در بافت‌ها اعلام کرد و گفت: عوارض قلبی و عروقی، علائم عصبی شناختی، حسی و حرکتی، از دست دادن حافظه، گیجی و عدم تعادل، از دست دادن حس بویایی و چشایی، وزوز گوش، کاهش شنوایی و سرگیجه، خستگی مزمن، اختلال در سیستم تولید مثل، سیستم تنفسی و گوارشی در این سندرم مشاهده می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: