خبر فوری
سیستم رُباتیک TMINI با قابلیت‌های جدید برای جراحی تعویض مفصل زانو مجوز FDA را گرفت ارزش صنعت تجهیزات پزشکی هند تا ۲۰۳۰ به ۵۰ میلیارد دلار می‌رسد تقاضای قوی برای تجهیزات قلبی رشد چشمگیر استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی در جراحی قطر استفاده از هوش مصنوعی را در غربالگری سرطان پستان آغاز کرد اورژانس کشور به دستگاه ایرانی احیاء نوزادان مجهز می‌شود مطالعه بالینی کوچکترین پمپ قلب جهان به زودی آغاز می‌شود تقدیر از ۶ دانش بنیان سلامت در میان غزال های ایرانی رونمایی از اسکنر جدید مغز به اندازه یک کوله‌پشتی برای تقویت امدادگران امکان اظهار کالا به گمرک با ثبت درخواست تخصیص ارز میسر شد تا ۳۰ تیر ماه/تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی از مرز یک میلیارد دلار گذشت پاویون اختصاصی تجهیزات پزشکی در پانزدهمین نمایشگاه اختصاصی ایران در افغانستان-کابل برپایی نمایشگاه ایران-روسیه در تاریخ 30 مهر الی 2 آبان سال جاری در محل همایش های بین المللی برج میلاد افزایش تقاضای جهانی برای ربات‌های جراحی/درآمد مالک داوینچی افزایش یافت فناوری‌های جدید شرکت گلوبوس مدیکال در حوزه تعویض مفصل زانو (آرتروپلاستی) مجوز FDA را گرفتند/گلوب نیوز وایر
۱۰:۲۷ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۷۰۷
مطالعات نشان می دهد؛

تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاهای گیاهی غنی از ترکیبات مهم غذایی می توانند با افزایش سن، احتمال ابتلا به ضعف و سستی را کاهش دهند.

به گزارش مدنیوز با استناد به گزارش مدیسن نت محققان بیان کرده‌اند که میوه‌هایی مانند سیب و شاه توت حاوی فلاونوئیدی به نام کوئرستین هستند که ممکن است عامل اصلی در جلوگیری از شکنندگی و ضعف باشد.

استیون اوئی، از مرکز پزشکی بث ایزرئیل دیکونس در بوستون، تأکید کرده است: "یافته‌های ما نشان می‌دهد که با هر افزایش ۱۰ میلی‌گرم در مصرف فلاونول‌ها در روز، احتمال شکنندگی و ضعف تا ۲۰ درصد کاهش می‌یابد. به راحتی می‌توانید روزانه ۱۰ میلی‌گرم فلاونول مصرف کنید، زیرا یک سیب متوسط حدود ۱۰ میلی‌گرم فلاونول دارد."

تقریباً ۱۰ تا ۱۵ درصد از افراد سالمند به ضعف مبتلا می‌شوند. این سندرم باعث افزایش خطر سقوط، شکستگی استخوان، ناتوانی، بستری شدن در بیمارستان و مرگ می‌شود.

نویسندگان مطالعه اعلام کرده‌اند که توصیه‌های غذایی برای جلوگیری از ضعف عمدتاً بر تمرکز بر پروتئین است، اما بسیاری از مواد غذایی دیگر نیز فواید سلامتی دارند.

با این حال، بر اساس گفته محققان، اگرچه ارتباط مستقیمی بین مصرف کل فلاونوئید و ضعف وجود ندارد، اما مصرف بالاتر فلاونول‌ها (زیرگروهی از فلاونوئیدها) با احتمال کمتری برای ابتلا به ضعف مرتبط است.

اوئی بیان کرد: "به طور خاص، مصرف بالاتر کوئرستین فلاونوئیدی با پیشگیری از ضعف ارتباط مهمتری دارد."

تیم تحقیقاتی اعلام کرده است که تحقیقات آینده باید بر مداخلات غذایی مرتبط با فلاونول‌ها یا کوئرستین برای درمان ضعف تمرکز تمرکز کنند

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: