خبر فوری
موفقیت تازه ربات‌های جراحی چینی بررسی‌ واکسن HPV برای گنجاندن در برنامه واکسیناسیون کشور جلسه مشورتی با حضور فعالان صنعت تجهیزات پزشکی برای بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارها کمپین خیرین تجهیزات پزشکی تا چهلم حاجیه خانم زین الدین مادر دکتر خیرآبادی ادامه خواهد داشت از فناوری‌های روز دنیا برای جراحی‌های کم‌تهاجمی عقب هستیم رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: حذف ارز ترجیحی دارو ممکن نیست دانشمندان یک پَچ اولتراسوند پوشیدنی جدید ساخته‌اند که پایش مداوم و غیرتهاجمی فشارخون را ممکن می‌کند تولید ایمپلنت‌های ستون فقرات مخصوص کودکان در یک شرکت دانش‌بنیان مراکز تصویربرداری بیماران سنگین‌ وزن را نمی‌پذیرند دستور رئیس جمهوری برای تشکیل کارگروه ویژه جامعه پرستاری در دولت رونمایی از دستگاه MRI جدید کنون که مجهز به هوش مصنوعی است آمبولانس دارای سی‌تی اسكن لوکس نیست لارنگوسکوپ یکبار مصرف دوستدار محیط زیست به بازار عرضه شد دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع کمبود پزشکدر مناطق محروم را جبران کند ابلاغیه جدید بانک مرکزی درباره مابه‌التفاوت نرخ ارز کالاهای حوزه سازمان غذا و دارو
۱۰:۲۷ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۱۲۰۶
مطالعات نشان می دهد؛

تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاهای گیاهی غنی از ترکیبات مهم غذایی می توانند با افزایش سن، احتمال ابتلا به ضعف و سستی را کاهش دهند.

به گزارش مدنیوز با استناد به گزارش مدیسن نت محققان بیان کرده‌اند که میوه‌هایی مانند سیب و شاه توت حاوی فلاونوئیدی به نام کوئرستین هستند که ممکن است عامل اصلی در جلوگیری از شکنندگی و ضعف باشد.

استیون اوئی، از مرکز پزشکی بث ایزرئیل دیکونس در بوستون، تأکید کرده است: "یافته‌های ما نشان می‌دهد که با هر افزایش ۱۰ میلی‌گرم در مصرف فلاونول‌ها در روز، احتمال شکنندگی و ضعف تا ۲۰ درصد کاهش می‌یابد. به راحتی می‌توانید روزانه ۱۰ میلی‌گرم فلاونول مصرف کنید، زیرا یک سیب متوسط حدود ۱۰ میلی‌گرم فلاونول دارد."

تقریباً ۱۰ تا ۱۵ درصد از افراد سالمند به ضعف مبتلا می‌شوند. این سندرم باعث افزایش خطر سقوط، شکستگی استخوان، ناتوانی، بستری شدن در بیمارستان و مرگ می‌شود.

نویسندگان مطالعه اعلام کرده‌اند که توصیه‌های غذایی برای جلوگیری از ضعف عمدتاً بر تمرکز بر پروتئین است، اما بسیاری از مواد غذایی دیگر نیز فواید سلامتی دارند.

با این حال، بر اساس گفته محققان، اگرچه ارتباط مستقیمی بین مصرف کل فلاونوئید و ضعف وجود ندارد، اما مصرف بالاتر فلاونول‌ها (زیرگروهی از فلاونوئیدها) با احتمال کمتری برای ابتلا به ضعف مرتبط است.

اوئی بیان کرد: "به طور خاص، مصرف بالاتر کوئرستین فلاونوئیدی با پیشگیری از ضعف ارتباط مهمتری دارد."

تیم تحقیقاتی اعلام کرده است که تحقیقات آینده باید بر مداخلات غذایی مرتبط با فلاونول‌ها یا کوئرستین برای درمان ضعف تمرکز تمرکز کنند

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: