خبر فوری
روش‌های جلوگیری از گرمازدگی بازخوانی نگاه دکتر پزشکیان: طب اسلامی و غیراسلامی نداریم تورم هزینه آزمایشگاههای دارو، غذا و تجهیزات پزشکی هزار درصد است/ثبات تعرفه‌ها خطرناک است سیستم رُباتیک TMINI با قابلیت‌های جدید برای جراحی تعویض مفصل زانو مجوز FDA را گرفت ارزش صنعت تجهیزات پزشکی هند تا ۲۰۳۰ به ۵۰ میلیارد دلار می‌رسد تقاضای قوی برای تجهیزات قلبی رشد چشمگیر استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی در جراحی قطر استفاده از هوش مصنوعی را در غربالگری سرطان پستان آغاز کرد اورژانس کشور به دستگاه ایرانی احیاء نوزادان مجهز می‌شود مطالعه بالینی کوچکترین پمپ قلب جهان به زودی آغاز می‌شود تقدیر از ۶ دانش بنیان سلامت در میان غزال های ایرانی رونمایی از اسکنر جدید مغز به اندازه یک کوله‌پشتی برای تقویت امدادگران امکان اظهار کالا به گمرک با ثبت درخواست تخصیص ارز میسر شد تا ۳۰ تیر ماه/تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی از مرز یک میلیارد دلار گذشت پاویون اختصاصی تجهیزات پزشکی در پانزدهمین نمایشگاه اختصاصی ایران در افغانستان-کابل
۱۱:۱۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۸۴۹
گزارش محققان ایرلندی؛

تحقیقات جدید نشان می دهد زنانی که قبل از باردار شدن فشار خون بالایی دارند ممکن است دو برابر بیشتر از زنان دیگر، در عرض یک دهه پس از زایمان به بیماری های قلبی عروقی مبتلا شوند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، بر اساس این مطالعه، اگر بارداری آنها با عوارض همراه باشد، تا ۱۰ برابر بیشتر احتمال دارد که به مشکلات قلبی عروقی زودرس مبتلا شوند.

«فرگوس مک کارتی»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه کورک در ایرلند، گفت: «یافته‌ها بر اهمیت غربالگری فشار خون برای زنان در سنین باروری تاکید می‌کند و نشان می‌دهد بارداری ممکن است مشکلات قلبی زمینه‌ای را آشکار کرده یا تسریع کند.»

وی در ادامه افزود: «بارداری می‌تواند به عنوان یک تست استرس طبیعی عمل کند و نقاب از بیماری نهفته قلبی عروقی در قالب عوارض بارداری را آشکار کند. اما مشخص نیست که آیا این عوارض نشانگر فشار خون مزمن شدیدتر هستند یا اینکه مکانیسم‌های دیگر به افزایش خطر بیماری قلبی عروقی در درازمدت منجر می‌شوند.»

در مطالعه جدید، محققان ارتباط بین فشار خون مزمن و پیامدهای نامطلوب بارداری را در حوادث قلبی عروقی بعدی، از جمله سکته مغزی، حمله قلبی، آنژین صدری پایدار و ناپایدار، بیماری قلبی، بیماری شریان محیطی، آنوریسم آئورت شکمی، نارسایی قلبی و فیبریلاسیون دهلیزی مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

پیامدهای نامطلوب بارداری شامل پره اکلامپسی، فشار خون بارداری، زایمان زودرس، مرده زایی و محدودیت رشد جنین بود. زنانی که قبل از بارداری یا قبل از هفته ۲۰ بارداری مبتلا به فشار خون بالا تشخیص داده شده بودند یا از داروهای کاهش دهنده فشار خون استفاده می‌کردند، به عنوان فشار خون مزمن در نظر گرفته شدند.

این مطالعه شامل ۱.۲ میلیون زن تا سن ۴۹ سالگی بود که بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۶ زایمان کرده بودند. این زنان به طور متوسط ۹.۳ سال تحت نظر بودند.

به طور کلی، زنانی که قبل از باردار شدن فشار خون بالایی داشتند، در مقایسه با زنان بدون فشار خون، دو برابر با خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی در آینده روبرو بودند. زنانی که فشار خون بالا و حاملگی‌های پیچیده داشتند، بیشترین خطر را داشتند.

در مقایسه با زنان بدون فشار خون مزمن که هیچ عارضه بارداری نداشتند، زنانی که هر دوی این مشکلات را داشتند، ۹.۶ برابر بیشتر با احتمال ابتلا به نارسایی قلبی، ۶.۴ برابر بیشتر احتمال سکته مغزی و ۲.۸ برابر بیشتر در معرض ابتلا به تصلب شرایین یا ایجاد پلاک در رگ‌ها و دو برابر با خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب مواجه بودند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: