خبر فوری
تورم هزینه آزمایشگاههای دارو، غذا و تجهیزات پزشکی هزار درصد است/ثبات تعرفه‌ها خطرناک است سیستم رُباتیک TMINI با قابلیت‌های جدید برای جراحی تعویض مفصل زانو مجوز FDA را گرفت ارزش صنعت تجهیزات پزشکی هند تا ۲۰۳۰ به ۵۰ میلیارد دلار می‌رسد تقاضای قوی برای تجهیزات قلبی رشد چشمگیر استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی در جراحی قطر استفاده از هوش مصنوعی را در غربالگری سرطان پستان آغاز کرد اورژانس کشور به دستگاه ایرانی احیاء نوزادان مجهز می‌شود مطالعه بالینی کوچکترین پمپ قلب جهان به زودی آغاز می‌شود تقدیر از ۶ دانش بنیان سلامت در میان غزال های ایرانی رونمایی از اسکنر جدید مغز به اندازه یک کوله‌پشتی برای تقویت امدادگران امکان اظهار کالا به گمرک با ثبت درخواست تخصیص ارز میسر شد تا ۳۰ تیر ماه/تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی از مرز یک میلیارد دلار گذشت پاویون اختصاصی تجهیزات پزشکی در پانزدهمین نمایشگاه اختصاصی ایران در افغانستان-کابل برپایی نمایشگاه ایران-روسیه در تاریخ 30 مهر الی 2 آبان سال جاری در محل همایش های بین المللی برج میلاد افزایش تقاضای جهانی برای ربات‌های جراحی/درآمد مالک داوینچی افزایش یافت
۱۲:۲۶ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۴۵
در همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند مطرح شد؛

رئیس سازمان شیلات ایران در مراسم  افتتاحیه پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسود

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحسین حسینی، در پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: آبزیان به عنوان یک غذای فراسودمند طبیعی می‌تواند نقش آفرینی کند و یک نقطه عطفی باشد در دو محور این همایش یکی در حوزه دامپزشکی که بحث تولید است و یکی در حوزه پزشکی که به عنوان غذای سالم بسیار اهمیت دارد.

وی افزود: دنیا در حوزه آبزی پروری رشد بسیار چشمگیری داشته است. ۲۱۴ میلیون تن تولید آبزیان و ۲۰۲۰ رکورد ۱۳۶ میلیون تنی آبزی پروری اتفاق افتاد و در حوزه خوراکی بیش از ۶۰۰ گونه ماهی پرورش داده می‌شود و در حوزه ماهی‌های زینتی بیش از ۲۷۰۰ گونه در دنیا پرورش داده می‌شود ولی در ایران حوزه خوراکی بیش از ۲۰ گونه و در حوزه ماهی‌های زینتی بیش از ۲۰۰ گونه پرورش داده می‌شود، پس فاصله بسیار زیادی با دنیا داریم.

حسینی اظهار کرد: در حوزه آبزی مصرف متوسط سرانه دنیا حدوداً ۲۰.۷ کیلوگرم و در ایران حدود ۱۳.۸ کیلوگرم است. این هم به لحاظ نقش آفرینی غذای سالم در سفره مردم، نشان می‌دهد که باید یک کار جدی و ملی کرد.

وی ادامه داد: در بحث امنیت غذایی همانطور که می‌دانید توجه به تنش‌های آبی که در کل دنیا به ویژه در کشور ما وجود دارد برای تولید یک کیلو گوشت گوساله ۱۵ هزار و ۵۰۰ لیتر آب را باید در نظر گرفت. برای تولید یک کیلو گوشت مرغ ۸۸۰۰ لیتر و برای آبزیان ۴۰۰ الی ۹۰۰ لیتر بر خلاف پیشوند آب در کنار آبزیان.

رئیس سازمان شیلات ایران افزود: اگر به لحاظ گازهای گلخانه‌ای بخواهیم نگاه کنیم، آن چیزی که مطرح است این است که ما باید به سمت حوزه تولید آبزیان برویم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: