خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۱:۲۷ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۰۹
محققان بار دیگر هشدار می دهند؛

نوشابه های گازدار، وعده های غذایی قابل استفاده در مایکروویو و کلوچه های بسته بندی شده از جمله غذاهای فوق فرآوری شده هستند که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید در مقیاس بزرگ نشان می‌دهد که غذاهای فوق فرآوری شده خطر ابتلاء به انواع سرطان‌ها و مرگ ناشی از آن را افزایش می‌دهند.

محققان گزارش دادند که هر ۱۰ درصد افزایش مصرف این غذاها در رژیم غذایی، خطر کلی ابتلاء به سرطان را ۲ درصد و خطر مرگ ناشی از سرطان را تا ۶ درصد افزایش می‌دهد.

این خطر برای سرطان‌های خاص، به ویژه سرطان‌هایی که عمدتاً زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهند، حتی بیشتر است.

به عنوان مثال، محققان دریافتند هر ۱۰ درصد افزایش در مصرف غذاهای فوق فرآوری شده توسط یک زن، ۱۹ درصد خطر ابتلاء به سرطان تخمدان و ۳۰ درصد احتمال مرگ ناشی از سرطان تخمدان را افزایش می‌دهد.

«کیارا چانگ»، محقق ارشد از کالج سلطنتی لندن، گفت: «بدن ما ممکن است به این مواد و افزودنی‌های فوق فرآوری‌شده واکنش مشابهی نسبت به غذاهای تازه و مغذی با حداقل فرآوری‌شده نشان ندهد.»

محققان در این مطالعه شرکت کنندگان را به مدت ۱۰ سال زیر نظر گرفتند و دریافتند که هر چه افراد بیشتر از غذاهای فوق فرآوری شده استفاده کنند، خطر ابتلاء به سرطان در آنها بیشتر می‌شود.

به گفته محققان، این وضعیت می‌تواند به این دلیل باشد که غذاهای بسیار فرآوری شده کالری متراکمی دارند و بنابراین احتمال بیشتری وجود دارد که فرد را چاق کنند.

به گفته محققان، غذاهای فوق فراوری شده و بسته بندی آنها حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی هستند که می‌توانند در خطر ابتلاء به سرطان نقش داشته باشند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: