خبر فوری
موفقیت تازه ربات‌های جراحی چینی بررسی‌ واکسن HPV برای گنجاندن در برنامه واکسیناسیون کشور جلسه مشورتی با حضور فعالان صنعت تجهیزات پزشکی برای بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارها کمپین خیرین تجهیزات پزشکی تا چهلم حاجیه خانم زین الدین مادر دکتر خیرآبادی ادامه خواهد داشت از فناوری‌های روز دنیا برای جراحی‌های کم‌تهاجمی عقب هستیم رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: حذف ارز ترجیحی دارو ممکن نیست دانشمندان یک پَچ اولتراسوند پوشیدنی جدید ساخته‌اند که پایش مداوم و غیرتهاجمی فشارخون را ممکن می‌کند تولید ایمپلنت‌های ستون فقرات مخصوص کودکان در یک شرکت دانش‌بنیان مراکز تصویربرداری بیماران سنگین‌ وزن را نمی‌پذیرند دستور رئیس جمهوری برای تشکیل کارگروه ویژه جامعه پرستاری در دولت رونمایی از دستگاه MRI جدید کنون که مجهز به هوش مصنوعی است آمبولانس دارای سی‌تی اسكن لوکس نیست لارنگوسکوپ یکبار مصرف دوستدار محیط زیست به بازار عرضه شد دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع کمبود پزشکدر مناطق محروم را جبران کند ابلاغیه جدید بانک مرکزی درباره مابه‌التفاوت نرخ ارز کالاهای حوزه سازمان غذا و دارو
۰۶:۰۴ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۲۱۳
یک روانشناس بالینی مطرح کرد؛

یک روانشناس بالینی، در خصوص تفاوت های مشاوره روانشناسی و روانپزشکی، توضیحاتی ارائه داد.

امیرسجاد فتوره چی، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: اصولاً روانپزشکان با توجه به مدرک پزشکی که دریافت کرده اند، از دارو در کنار گفتار درمانی برای بیماران خود استفاده می‌کنند.

وی افزود: کار روانشناس، مشاوره است و اجازه تجویز دارو را ندارد.

فتوره چی با عنوان این مطلب که بیشترین مراجعات به روانپزشک و روانشناس در زمینه اختلال افسردگی است، گفت: روانشناس فقط باید با گفتار درمانی و تکنیک‌های روانشناسی بیمار را درمان کند، اما روانپزشک می‌تواند از دارو نیز در کنار گفتاردرمانی، استفاده کند.

این روانشناس بالینی ادامه داد: روانشناس به ذهن و رفتارهای انسان توجه دارد و ناهنجاری‌های عاطفی و اجتماعی را درمان می‌کند، اما اجازه تجویز دارو ندارد.

وی افزود: روانپزشک به عنوان یک پزشک از تجربیات بالینی خود برای درمان اختلالات روانی، عاطفی و رفتاری استفاده کرده و به کمک دارو و روان درمانی بیمار را معالجه می‌کند.

فتوره چی با عنوان این مطلب که روانشناسان و روانپزشکان اغلب برای گرفتن نتیجه بهتر و کمک به بهبود سریع بیماران با هم همکاری می‌کنند، گفت: رفتار درمانی شناختی، نوعی گفتاردرمانی است که روانشناسان مرتباً از آن برای کمک به مردم در غلبه بر افکار منفی و الگوهای تفکر استفاده می‌کنند.

وی افزود: روانشناسان ممکن است درمان‌هایی را انجام دهند که روانپزشکان معمولاً انجام نمی‌دهند، مانند بازی درمانی. این نوع درمان شامل اجازه دادن به کودکان برای بازی آزادانه در یک اتاق بازی ایمن با رعایت قوانین یا وجود محدودیت بسیار کم است.

دکتر فتوره چی گفت: روانشناسان با تماشای بازی کودکان، می‌توانند اطلاعاتی در مورد رفتارهای مخل و آنچه کودک نمی‌تواند بیان کند را به دست می‌آورند. سپس می‌توانند مهارت‌های ارتباطی، مهارت حل مسئله و رفتارهای مثبت‌تر را به کودکان بیاموزند.

وی در پاسخ به این سوال که در برخی مواقع فرد نمی‌تواند به درستی تشخیص دهد با توجه به مشکلی که دارد، نزد روانپزشک برود یا روانشناس، افزود: در اینگونه موارد پیشنهاد ما اول مراجعه به روانشناس است، چرا که ممکن است اصلاً نیازی به روانپزشک نباشد.

این روانشناس بالینی گفت: اگر دوران سختی را سپری می‌کنید یا می‌خواهید روی افکار و رفتارتان کار کنید روانشناس بهترین انتخاب برای شما است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: