خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۶:۰۲ - ۲۹ دی ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۷۹۳
محققان پی بردند؛

مطالعه اخیر بر روی موش ها نشان داد که تغذیه در مدت زمان محدود بر بیان ژن ها در بافت های مختلف بدن تأثیر می گذارد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، در شیوه "غذا خوردن با محدودیت زمانی" افراد می‌توانند در طول روز بین ۸ تا ۱۰ ساعت غذا بخورند.

فواید ثابت شده این رژیم غذایی شامل بهبود در خواب و روند اضافه وزن و چاقی، تنظیم گلوکز خون، عملکرد قلب و سلامت روده است.

این مطالعه نشان می‌دهد که تغذیه با محدودیت زمانی ممکن است باعث افزایش طول عمر و اثرات مبارزه با سرطان شود.

در غذا خوردن با محدودیت زمانی (TRE) مصرف وعده‌های غذایی، میان وعده‌ها و نوشیدنی‌های شیرین به طور اکید به همان بازه ۸ تا ۱۰ ساعت در روز محدود می‌شود.

TRE شکلی از رژیم غذایی فستینگ است که در آن افراد می‌توانند در طول یک دوره معین آنچه را که دوست دارند بخورند اما باید بقیه زمان هیچ چیزی نخورند.

دانشمندان معتقدند شیوه TRE با تقویت چرخه طبیعی استراحت و فعالیت روزانه بدن، سلامت و تندرستی را بهبود می بخشد، اما نحوه عملکرد آن در سطح مولکولی مشخص نیست.

یک مطالعه جدید روی موش‌ها نشان می‌دهد که رژیم غذاییTRF بر فعالیت ژن‌ها در ۲۲ بافت مختلف در سراسر بدن از جمله مغز، قلب، ریه‌ها، کبد و روده تأثیر می‌گذارد.

به گفته محققان، رژیم غذایی TRE می‌تواند گرسنگی را در نتیجه پاسخ کمتر به انسولین کاهش دهد و منجر به کاهش وزن شود.

برچسب ها: سرطان پیری تغذیه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: