خبر فوری
روزهای پرفروغ گزارشگر فوتبال پس از چند سال حاشیه‌نشینی! پلتفرم‌هایی برای تماشای آنلاین بازی‌های جام جهانی کی روش: هیچ اشتباهی انجام ندادم | دست من بود جلوی خیلی از اتفاقات را می گرفتم | حالا دیگر آماده بازی با ولز هستیم جمله تلخ گزارشگر بازی ایران-انگلیس در شب سخت فوتبال ایران آغاز ثبت نام آزمون صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۱ شهرک شهرداری صاحب سرا می‌شود بیمه امدادگران هلال احمر از هفته آینده وضعیت آلودگی هوا در این هشت کلانشهر تولید داخلی ۹۰ درصد تجهیزات ایمنی ساختمان‌ها و اماکن شهری به دنبال کاهش موش‌ها هستیم ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال به حمل و نقل عمومی تهران افزوده می‌شود ادمین پیج کفش فروشی در اینستاگرام دستگیر شد کشف ۴۵ فقره سرقت در پی دستگیری سارق اماکن خصوصی در رفسنجان ۲ ماموریت مهم فتح‌الله‌زاده در اولین روزهای بازگشت به استقلال! مرکز تحقیق و نوآوری جمعیت هلال احمر راه اندازی شد
۱۱:۲۹ - ۰۵ تير ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۵۸

ایرنا نوشت:محمد شفیعی زاده با اشاره به تعریف ۲ طرح کنترل آفات از ابتدای سال به منظور حفظ و صیانت از جنگل‌های زاگرس افزود: در مرحله اول که ابتدای سال انجام شد مبارزه با آفات برگخوار جنگلی در منطقه‌ای به وسعت چهار هزار و ۵۷۸ هکتار در مناطق سالندکوه، سیلوپهلو، دره کاید و احمد فداله انجام شد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول پیشرفت این عملیات را ۹۴ درصد اعلام و بیان کرد: مبارزه بیولوژیک با استفاده از باکتری BT به روش محلول پاشی در مرحله اول انجام شد.

وی افزود: مبارزه با آفت برگخوار سفید بلوط نیز از ابتدای تیرماه در مساحت یکهزارو ۶۲۲ هکتار در ۲ بخش سردشت و مناطق ابوالحسن، سالندکوه و بخش شهیون و مناطق آب دیف تا اسفندیاری و شوی آغاز شده است.

شفیعی زاده با بیان اینکه عملیات محلول پاشی باید در زمان لارو انجام شود، گفت: تجهیز کارگاه در عرصه انجام شده و به محض طغیان آفت، عملیات مبارزه آغاز می‌شود.

وی افزود: در این روش نیز مبارزه به صورت بیولوژیک و با استفاده از باکتری BT به روش محلول پاشی روی درختان بلوط انجام خواهد شد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول با اشاره به وجود ۲۳۰ هزار هکتار جنگل در این شهرستان اظهارداشت: برخی مناطق راه دسترسی ندارند و برای ورود به این عرصه‌ها باید از سمت اندیکا، اندیمشک و الیگودرز وارد شد البته چنین مناطق بکری دچار چنین آفت‌هایی نمی‌شوند و مناطق در دسترس انسان، آسیب پذیر هستند.

46

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: