خبر فوری
۱۰:۱۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۷۴
محققان استرالیایی می گویند؛

یک مطالعه جدید در مورد تأثیر تناسب اندام و چاقی دوران کودکی بر شناخت در میانسالی نشان داد که عملکرد بهتر در تست‌های بدنی با شناخت بهتر در آینده مرتبط است.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، این مطالعه شامل بیش از ۱۲۰۰ نفر بود که از سال ۱۹۸۵ به مدت بالغ بر ۳۰ سال تحت نظر بودند.

مشخص شده است کودکانی که به دلیل ورزش و فعالیت به قدرت عضلانی، آمادگی قلبی تنفسی و استقامت می رسند، در آینده نتایج سلامتی بهتری خواهند داشت. تناسب اندام بهتر بزرگسالان نیز با شناخت بهتر و کاهش خطر زوال عقل در آینده مرتبط است.

با پیگیری بیش از ۱۲۰۰ نفر از سال ۱۹۸۵ زمانی که بین ۷ تا ۱۵ سال سن داشتند تا سال ۱۹-۲۰۱۷، این اولین مطالعه مهمی است که به دنبال ارتباط بین تناسب اندام و چاقی در دوران کودکی با شناخت در میانسالی است. چراکه این نظریه مطرح است که تحرک بدنی، تناسب اندام و سلامت متابولیک در اوایل زندگی ممکن است در برابر زوال عقل در سال‌های بالاتر نقش حفاظتی داشته باشد.

این شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ (سن ۳۹ تا ۵۰ سال، میانگین سنی ۴۴ سال) از نظر عملکرد شناختی با استفاده از یک سری آزمون‌های رایانه‌ای مورد آزمایش قرار گرفتند.

محققان دانشگاه موناش در ملبورن استرالیا دریافتند کودکانی که دارای بالاترین سطح آمادگی قلبی-تنفسی و عضلانی و میانگین نسبت دور کمر به باسن کمتری بودند، در آزمون‌های سرعت پردازش و توجه و همچنین در عملکرد شناختی کلی، نمرات بالاتری در دوره میانسالی داشتند.

از آنجایی که کاهش عملکرد شناختی می‌تواند از اوایل میانسالی شروع شود، و شناخت پایین‌تر در میانسالی با احتمال بیشتر ایجاد اختلالات شناختی خفیف و زوال عقل در سنین بالاتر مرتبط است، شناسایی عوامل در مراحل اولیه بسیار مهم است.

این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که راهبردهای محافظتی در برابر زوال شناختی آینده ممکن است لازم باشد از اوایل کودکی شروع شود، به طوری که مغز بتواند ذخیره کافی در برابر شرایط در حال گسترش مانند زوال عقل را در سنین بالاتر ایجاد کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: